Tarieven & pakketten

Alles op een rij. Geen verrassingen.

Bekijk de verschillende pakketten, prijzen en uiteraard een duidelijk stappenplan met hoe wij werken. Eerst op onderzoek uit of gelijk die vacature online plaatsen, je vind het allemaal hier.

We hebben zin om aan de slag te gaan voor je!

Basis

170/14 dagen online
 • Nieuwsbrief Interieur Carrière
 • 1x social moment (LinkedIn & Instagram)
 • Zelf uploaden van vacature
Meer informatie

Met het basis pakket kies je ervoor om je vacature 14 dagen online te plaatsen. Daarnaast wordt je vacature in onze nieuwsbrief getoond, plaatsen wij hem eenmalig op Linkedin en Instagram en heb je zelf de volledige controle met je eigen dashboard. 

Je nieuwe collega kan direct solliciteren bij jou of eenvoudig via ons platform. Liever iets langer online? Kies dan voor ons pakket Compleet of All-In.

Één vacature niet genoeg en liever veel meer vacatures plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Compleet

260/30 dagen online
 • Nieuwsbrief Interieur Carrière
 • Nieuwsbrief De Interieur Club
 • 1x social moment (LinkedIn & Instagram)
 • Zelf uploaden van vacature
Meer informatie

Met ons compleet pakket kies je ervoor om je vacature 30 dagen online te plaatsen. Daarnaast wordt je vacature in onze nieuwsbrief en die van de Interieur Club getoond, plaatsen wij hem eenmalig op Linkedin en Instagram en heb je zelf de volledige controle met je eigen dashboard. 

Je nieuwe collega kan direct solliciteren bij jou of eenvoudig via ons platform. Meer zekerheid en langer online? Kies dan voor ons pakket All-In.

Één vacature niet genoeg en liever veel meer vacatures plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

All-In

490/365 dagen online
 • Nieuwsbrief Interieur Carrière
 • Nieuwsbrief De Interieur Club
 • 6x social moment (LinkedIn & Instagram)
 • Zelf uploaden van vacature
Meer informatie

Jij gaat er echt voor! All-In! Met dit pakket is je vacature maar liefst 365 dagen online. Daarnaast wordt je vacature in onze nieuwsbrief en die van de Interieur Club getoond, plaatsen wij hem maar liefst 6x op Linkedin en Instagram en heb je zelf de volledige controle met je eigen dashboard. 

Je nieuwe collega kan direct solliciteren bij jou of eenvoudig via ons platform. 

Één vacature niet genoeg en liever veel meer vacatures plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Extra Opties

Wil je je vacature nog meer laten opvallen of heb je hulp nodig? Kies dan een van de extra’s en zorg voor die ultieme boost om de vacature nog meer zichtbaarheid te geven. Je kan deze extra’s op elk moment bestellen.

Upgrade je vacature

Vacaturetekst herschrijven - € 115

Wij nemen jouw huidige vacaturetekst onder handen en perfectioneren deze. Want eerlijk is eerlijk, de eerste indruk zegt alles.

Extra social & nieuwsbrief - € 75

Jouw vacature wordt nogmaals gedeeld op al onze social media kanalen (LinkedIn & Instagram). Daarnaast wordt de vacature ook nog een keer meegenomen in onze wekelijkse nieuwsbrief.

Extra opvallen

Social Power - € 450

Je weet inmiddels hoe belangrijk social zijn. Met deze optie geven we een klein budget uit aan social advertenties en doen we extra plaatsingen voor ultieme boost van jouw vacature.

Homepage Level Up - € 500

Met deze upgrade staat je vacature 1 week exclusief in de banner op de homepage en staat je vacature voor een week lang altijd boven aan. Laat die reacties maar binnenstromen!

Podcast Booster - € 650
Hoe het werkt? Met de Podcast Booster is jouw vacature te horen op de maandag podcast van De Interieur Club met inmiddels meer dan 10.000 luisteraars. Daarnaast wordt er een stukje advertentiebudget ingezet op zowel Facebook als Instagram om jouw vacature te laten zien aan zo’n 12.000 professional. *Disclaimer: bovenstaande cijfers zijn de verwachte resultaten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. **Podcast vermelding wordt ingepland op basis van beschikbaarheid.

Stappenplan

Een vacature plaatsen is zo geregeld – in slechts 4 stappen staat ‘ie online. Je kiest je pakket, vult je bedrijfsgegevens in, betaalt direct online en vult tot slot alle informatie in die we nodig hebben.  Ready, set, go!

1.
Vul je vacature tekst in

Het toevoegen van je vacature. Niet zomaar iets, denk er goed over na. De eerste indruk is uiterst belangrijk. 

2.
Kies je pakket

Maak een keuze uit een van onze pakketten. Elk pakket heeft zijn eigen looptijd, extra’s en social momenten.

3.
Vul je gegevens in

Vul al je bedrijfsgegevens in zodat de vacature zo snel mogelijk de lucht in kan en alle administratieve rompslomp geregeld is.

4.
Regel je betaling

Kies uit een betaalmethode die past bij jou. Veilig en vertrouwd online helemaal naar eigen keus.

Geef het allemaal uit handen

De klassieke recruitment dienst, maar volgens onze (relaxte) werkwijze. We plaatsen je vacature op ons platform en zetten daarnaast ook onze social media & netwerk in. We doen de selecties, voeren de eerste gesprekken en stellen geschikte kandidaten aan je voor, tot we de perfecte gevonden hebben.

Waarom wij?

Netwerken, netwerken en nog eens netwerken. We zijn overal en hebben een uitgebreid netwerk met grote online en offline zichtbaarheid. Binnen de interieurwereld is er geen geheim dat wij niet weten. Wij kennen je nieuwe collega al voordat diegene het zelf weet. 

Winkelwagen
Scroll naar boven