Dé plek waar interieurprofessionals werk vinden

Wij zijn netwerkers, creatievelingen en verbinders. Wij vinden de beste mensen en matchen ze met de leukste jobs. 

Ben jij een interieurprofessional zoals bijvoorbeeld een interieurarchitect, meubelmaker, fotograaf, accountmanager of projectmanager? Zolang jij in de interieurwereld of projectinrichting wilt werken zijn wij jouw go-to plek. 

Heb jij een bedrijf in de interieurbranche of projectmarkt? Wij vinden je nieuwe collega. Net die ene held die jij zoekt! Laat ons netwerk werken voor jou.

Onze superkracht?

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Ons Netwerk. 

De interieurbranche is heel divers en niet altijd makkelijk te doorgronden. In de huidige arbeidsmarkt kan het vinden van collega’s knap lastig zijn. Het komt neer op kwaliteiten maar ook op gevoel en de beste mensen worden gevonden via andere mensen. Wij kennen die mensen. 

Maak kennis, geloof ons niet op ons woord maar vraag naar de cijfers! 

Ontwerp je eigen interieur carrière

Jeroen Glas

“Hij is jaren geleden begonnen als interieurontwerper, vervolgens de interieurbranche verlaten in de 2008 crisis en uiteindelijk de wens gehad om toch weer terug te komen. Maar hoe? Toen hij zelf weer terug wilde in de interieurbranche merkte hij hoe lastig dat was. Er is (was) geen centrale plek voor een carrière in de interieurwereld of projectinrichting. Zowel voor nieuwkomers als mensen die zich al in de interieurbranche bevinden. Met een familieafkomst uit de werving en selectie heeft Jeroen op een positieve manier de kracht van recruitment ervaren. Dus niet de schreeuwerige kant met ongewenste LinkedIn berichten en opdringerige recruiters. Nee, een specialistische kant met enthousiaste partijen die samen de beste match maken.”

linkedin jeroen glas Jeroen Glas

Mark Timo

“De Interieurbranche is een netwerkbranche, zonder een goed netwerk moet je alles zelf uitzoeken. Leren van elkaar en sparren met rolmodellen dat heb ik altijd gemist toen ik zelf als creatieveling begon in de interieurwereld. Daarom zijn wij in 2021 De Interieur Club gestart! Met de best beluisterde podcast in de design categorie, business club, academie en de goedbezochte netwerkborrels hebben wij afgelopen 3 jaar veel interieurondernemers kunnen helpen. Verdieping vinden op onderwerpen die voor jou spelen en mooie interieurbedrijven ontdekken die graag willen samenwerken met interieurprofessionals. Daarom is het platform Interieur Carrière een logische vervolgstap.”

linkedin mark timo   Mark Timo

Partners

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat een netwerk belangrijk is. 

Winkelwagen
Scroll naar boven