Interieurprofessional in the spotlight: Studio Range

De interieurbranche en projectmarkt in Nederland bieden werk aan ongeveer 140.000 mensen. De interieurwereld is een dynamische sector vol mooie en diverse functies. Wij stellen je regelmatig voor aan verschillende interieurprofessionals en hun rollen. Deze keer spreken wij met Studio Range, de nieuwe generatie ontwerpers.

Studio Range Glue utrecht

Wat doen jullie in de interieurbranche? 

Wij zijn Range, de nieuwe generatie ontwerpers die geloven dat we ons beste werk creëren wanneer we worden uitgedaagd en geïnspireerd door anderen. Met onze creatieve visie, technische kennis, en onberispelijk oog voor detail, ontwerpen we ruimtes die inventief, uitnodigend en intiem zijn. Of het nu een huis, kantoor, restaurant of product is, onze focus ligt op het gebruik van hoogwaardige materialen, een prikkelend kleurenschema en een rijk gebruik van texturen. We gaan graag verder dan functionaliteit en esthetiek, door waarde te hechten aan duurzaamheid en levensduur. Een goed ontwerp behoud zijn relevantie en vakmanschap is tijdloos.

Wat maakt jullie werk in deze branche zo leuk? 

Verbinding, diversiteit en storytelling. De verbinding die we met onze klanten, opdrachtgevers en mede creatieven creëren, zien we als enorm waardevol. De diversiteit aan projecten en mensen die op ons pad komen zorgen voor een bijzonder dynamisch (werkend)leven. En als laatste storytelling, omdat het ontdekken van het narratief in ons werk een opening biedt tot reflectie, bewustzijn en gelaagdheid in wat we de wereld in brengen. 

Welk project van jezelf zouden jullie een 5-sterren review willen geven en waarom?

Onlangs hebben wij een custom keuken opgeleverd voor een gezin in Bosch en Duin. Alles hierin is ontworpen rond het leven van een jong en druk gezin dat de keuken als het hart van hun huis beschouwt. Of het nu gaat om het gezamenlijke ontbijt, het openen van hun laptops voor werk of het organiseren van een diner, het doel was om een ruimte te creëren die multifunctioneel kan worden gebruikt. Alles in deze keuken is tot op product niveau uitgedacht en met vakmanschap gemaakt. Het eindresultaat is een keuken die het verhaal van onze klant verteld, een symbiose vormt met zijn omgeving en blijft inspireren.

Stel, we gaan 5 jaar vooruit in de tijd. Waarop zouden jullie dan trots willen zijn?

We hopen onze range in de komende jaren te blijven verbreden. Naast onze werkzaamheden als ontwerpers binnen “we are range” zullen wij volgend jaar de eerste GLUE Utrecht editie organiseren. Het zou te gek zijn als we de komende jaren velen creatieven met elkaar kunnen verbinden binnen de GLUE community en daarmee een platform te bieden voor samenwerking, kennisdeling en creativiteit. 

Scroll naar boven