Interieurprofessional in the spotlight: Robert Jansen

Wat doe jij in de interieurbranche?

Ik vertegenwoordig voor Nederland het Luxury High-Tech vloerenmerk 2TEC2. Dit is 100% recyclebare geweven vinyl vloerbedekking in projectkwaliteit met een luxueuze uitstraling. Made in Belgium waar onze productiefabriek staat, en sinds dit jaar ook onze brand new recycling fabriek is gelokaliseerd. Je kan ons merk vinden in de vier Broeinest Showrooms in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Wat is het leukste aan het werk wat jij doet?

Het leukste is dat iedere dag weer een nieuw avontuur is. Ik werk vanuit huis, en reis dagelijks door heel Nederland. Ik bezoek projecten, architecten, designers, projectinrichters, eindklanten en natuurlijk alle interieur gerelateerde beurzen en events. Dus iedere dag ontmoet ik weer bijzondere, leuke en gezellige mensen met dezelfde passie voor interieur. Dit allemaal maakt deze job super afwisselend en daardoor altijd uitdagend.   

Wat is jouw favoriete interieuritem?

Natuurlijk de vloer. Het is basis van ieder interieur. De materiaalsoort, de kleur, het design, de akoestiek. De vloer is allesbepalend voor je interieur! Vroeger was ik makelaar en keek ik altijd omhoog naar de “te koop” borden. Tegenwoordig kijk ik overal naar beneden met wat er op de vloer ligt.  

Op welk project ben jij het meest trots?

Dat moet wel het hoofdkantoor van ING zijn. Het ING Ceder gebouw in het Cumulus Park te Amsterdam. Samen met architect HofmanDujardin en De Kruijff Projectinrichters hebben wij met 2TEC2 dit mooie project gemaakt.

Stel, we gaan 5 jaar vooruit in de tijd. Waarop zou je dan trots willen zijn?

Het jaar 2029 is al snel, ik zou dan meer grote bekende namen als klant willen hebben en meer aandeel willen in bijvoorbeeld de hospitality sector. We stonden dit jaar op de Independent Hotel show in de RAI Amsterdam, deze show heeft mij enorm geïnspireerd. Het lijkt mij superleuk om dan terug te kijken op een paar grote fancy hotels vol met 2TEC2 die we dan gemaakt hebben. En dan er zelf gaan slapen natuurlijk. Wat ik in de toekomst ook meer wil gaan doen is succesvolle events organiseren. Afgelopen maart hadden we maar liefst 100 bezoekers op ons “Power of Color” event met Judith van Vliet in Broeinest Amsterdam. Daar krijg ik een kick van!

Winkelwagen
Scroll naar boven