Interieurprofessional in the spotlight: Michou van Gennip

Wat doe je in de interieurbranche?

Ik ben interieurarchitect gespecialiseerd in hospitality en zakelijke interieur projecten. Het is mijn missie om ruimtes om te vormen naar mooie, functionele en inspirerende omgevingen.

Wat maakt jouw werk in deze branche zo leuk?

Ik mag de wereld een stukje mooier maken en ik voeg echt iets toe aan iemands werkomgeving en de beleving daarvan, een extra beetje werkgeluk. Ik vind ook de interactie met de opdrachtgevers mooi en ze helpen in dit toch vaak wel complexe proces.

Welk project van jezelf zou je een 5-sterren review willen geven en waarom?

Fyffes. In dit project was ik heel vroeg betrokken waardoor we echt het maximale uit het ontwerp hebben kunnen halen. We hadden invloed op de renovatie waardoor we onder andere een lichtstraat hebben ontdekt en een oud glas in lood paneel. De rijke geschiedenis van het pand hebben we teruggebracht en al deze elementen verrijken het uiteindelijke ontwerp dat het echt uniek wordt en een feestje om er te werken of klanten in te ontvangen.

Stel, we gaan 5 jaar vooruit in de tijd. Waarop zou je dan trots willen zijn?

Dat ik naast hele mooie kantooromgevingen ook hotels en restaurants tot mijn portfolio mag rekenen. Meer projecten in het buitenland doe. En ook regelmatig mijn ervaringen en expertise mag delen op een podium als spreker.

Winkelwagen
Scroll naar boven