Interieurprofessional in the spotlight: Kees Dekkers

Wat doe je in de interieurbranche? 

Wat ik doe valt een beetje onder kunstdesign. Ik vul mijn stoelen met verhalen van de bedrijven en organisaties, zo visualiseer ik beleid, doelen, geschiedenis of behaalde projecten, iets waar iemand een visuele drager voor nodig heeft. 

Wat maakt jouw werk in deze branche zo leuk?

De verschillende projecten en de brede inzetbaarheid van mijn concept, we maken echt impact en dat vind ik heel tof om te zien. 

Welk project van jezelf zou je een 5-sterren review willen geven en waarom?

Mijn laatste project was samen met Natuurmonumenten. De boswachters boden 81.497 beterschapwensen voor de natuur aan de Kamer aan, allemaal in mijn stoel, het is nu de 151ste zetel in de kamer. Allerlei politici hebben op de stoel plaats genomen en Dion Graus vond het in 18 jaar politiek zelfs de origineelste petitie ooit. 

Afbeeldingen: R. Boers

Stel, we gaan 5 jaar vooruit in de tijd. Waarop zou je dan trots willen zijn?

Ik ben al trots op mezelf, ik heb in musea gestaan, 3 keer op Salone in Milaan, grote samenwerkingen gehad en heel wat mensen aan het denken gezet over milieu, klimaat en afval.  Als ik blijf doen wat ik leuk vind en mezelf blijf uitdagen en verbreden blijf ik ook trots, ongeacht waar ik over 5 jaar sta. 

Winkelwagen
Scroll naar boven