Interieurprofessional in the spotlight: Joerie Gennisse

Wat doe je in de interieurbranche?

Ik ben Product Designer en founder van Devoonsounds. Devoonsounds is een Amsterdamse startup die zich bezighoudt met het ontwerp van zeer unieke betonnen speakers. In dit tijdloze ontwerp zijn kunst en technologie nauw met elkaar verweven, en is de speaker een ware eyecatcher in het interieurdesign. Binnen de interieurbranche zien we daarom ook een duidelijke fit voor het product, aangezien het design bijdraagt aan een unieke ervaring voor de klant.

Wat maakt jouw werk in deze branche zo leuk?

Binnen de interieurbranche krijgen we veel positieve feedback op het design, en dat is natuurlijk heel leuk om te horen. Met name op het feit dat er momenteel aardig wat (concurrerende) speakers op de markt verkrijgbaar zijn, maar die niet altijd aansluiten bij het design van het interieur…

Welk project van jezelf zou je een 5-sterren review willen geven en waarom? (foto(‘s)!)

De speakers liggen momenteel op verschillende toplocaties in Nederland. Sinds een half jaar zijn we “gepivot” waarbij we ons momenteel meer richten op de B2B-tak/hospitality. Waar we heel trots op zijn, is dat de Devoon speakers inmiddels op de hotelkamers van boetiekhotel Nidum liggen. Elke kamer is ontworpen in een hele andere stijl met een unieke ervaring, mede dankzij de Devoon speakers.

Stel, we gaan 5 jaar vooruit in de tijd. Waarop zou je dan trots willen zijn?

Het plan is om komend jaar het productportfolio verder uit te breiden met unieke audio producten voor zowel binnen- als buitengebruik. Over 5 jaar zullen we erg trots zijn op een top team dat we hebben opgebouwd, samen met het uitgebreide productportfolio dat ook in Europa wordt verkocht.

Winkelwagen
Scroll naar boven