Interieurprofessional in the spotlight: Eefje Lammers

Wat doe je in de interieurbranche?

Ik ben fotograaf waarbij ik me heb gespecialiseerd in architectuur- en interieurfotografie in het exclusieve segment.

Wat maakt jouw werk in deze branche zo leuk?

Het allerleukste vind ik dat ik op veel supermooie plekken kom en deze mag fotografen. Iedere plek is uniek door de architectuur, de ligging, de gebruikte materialen, de bijzondere details en de hoogwaardige afwerking. Door mijn bouwkundige en stedenbouwkundige achtergrond heb ik oog voor details, eigenheid en luxe en gevoel voor de juiste compositie en het juiste lichtperspectief en voelt het als een voorrecht om een project van haar beste kant in beeld te brengen.

Welk project van jezelf zou je een 5-sterren review willen geven en waarom?

Het project wat ik eind vorig jaar fotografeerde. Een fantastische villa in de Brabantse bossen die volledig is verbouwd en waanzinnig is uitgebouwd. Voorzien van alle luxe en comfort en gebouwd met een zeer hoogwaardige afwerking. Het was een sombere dag waarop de shoot gepland stond en in december komt de zon ook nog laat op en gaat vroeg weer onder. Het was dus een uitdaging om de gehele villa aan de binnenzijde bij daglicht te fotograferen. Maar het is gelukt en mijn opdrachtgever was zeer tevreden met het resultaat.

Stel, we gaan 5 jaar vooruit in de tijd. Waarop zou je dan trots willen zijn?

Dan ben ik trots op alle fantastische highend projecten die ik heb mogen fotograferen, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Winkelwagen
Scroll naar boven